Algemeen

Privacyverklaring

Wij respecteren altijd de privacy van alle gebruikers van de site en persoonlijk informatie die u ons aanlevert zal in vertrouwen worden behandeld.

Wij van Open IT Solutions weten dat het belangrijk is hoe informatie over u wordt gebruikt en gedeeld, en we waarderen uw vertrouwen dat we dit zorgvuldig en verstandig zullen doen. Dit privacybeleid heeft betrekking onze gebruikersinterfaces, waaronder onze website, die een koppeling bevatten naar dit privacybeleid.

Door een bezoek te brengen aan onze andere pagina’s op deze website, aanvaardt u de praktijken die worden beschreven in dit privacyverklaring en onze cookiesbeleid.

Onze website heeft links naar websites van derden bevatten. Daarbij zijn wij niet verantwoordelijk de inhoud van dergelijke websites van derden. We raden u aan het privacybeleid van websites van derden te lezen om hun processen te begrijpen en mogelijk de website niet verder te bezoeken, wanneer u zicht daar niet prettig bij voelt.

De onderstaande teksten zijn bedoelt als toelichting en kunnen er echter geen rechten aan worden ontleend.

Persoongegevens die worden verwerkt

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Open IT Solutions of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Waarom Open IT Solutions deze gegevens nodig heeft

Open IT Solutions verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch of via email contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan wij uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het verzorgen en versturen van de Open IT Solutions.

Hoe lang Open IT Solutions gegevens bewaart

Open IT Solutions bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard of worden deze gearchiveerd. Gegevens worden nimmer nooit op de website bewaard.

Delen met anderen

Open IT Solutions verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of een opdracht met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In principe worden de gegevens niet met derden gedeeld.

Ik kaart brengen van websitebezoek

Op de website van Open IT Solutions worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Open IT Solutions gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en wordennietaan derden verstrekt.

Google analytics

Open IT Solutions maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Open IT Solutions bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Open IT Solutions te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Open IT Solutions heeft hier geen invloed op. Open IT Solutions heeft Google geen toestemming gegeven om via Open IT Solutions verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Met de toevoeging_anonymizeIpgeeft Google Analytics aan om informatie te anonimiseren, die gestuurd is door de tracker objecten door het laatste gedeelte van het IP adres te verwijderen voordat de gegevens worden opgeslagen.

Cookies

Websites maak veel al gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestand dat wordt meegestuurd bij het openen van pagina’s en worden indien u daarvoor toestemming voor geeft op uw computer opgeslagen. Hiermee kan opslagen informatie bij een volgende bezoek teruggestuurd worden. Het surfen op het internet wordt met behulp van cookies gemakkelijker. Zo maken wij gebruik van een cookie van Google Analystics. Deze dienst gebruiken wij uitsluitend om bij te houden over hoe de bezoeker onze website gebruiken. Hiervan kunnen wij verschillende rapportages opvragen zodat wij onze website en dienst weer kunnen optimaliseren en uw gebruiksgemak hiermee verhogen. Het gebruik van cookies is overigens veilig. Er kan namelijk geen persoonlijke informatie, zoals uw telefoonnummer of e-mailadres uit deze cookies worden herleid. Telemarketing en andere email activiteiten kunnen deze cookies dan ook niet gebruiken. Google is niet toegestaan om deze informatie zelf te gebruiken voor andere diensten.

Wij zijn in sommige gevallen verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken en u te informeren over het gebruik daarvan op de site. Als u hiervoor toestemming geeft kunt u voortaan zonder deze melding onze site bezoeken. Naast deze verplichting vinden bij het ook belangrijk dat u weet welke cookies er worden gebruikt. Uw privacy en gebruikersvriendelijkheid van onze site willen wij waarborgen.

Lees verder over de cookies

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ”“services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser. Lees ook meer hierover op de pagina cookies.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de hostingprovider of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Open IT Solutions zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Beveiligen

Open IT Solutions neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Open IT Solutions maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Open IT Solutions verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Open IT Solutions op viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website is van Duncan Kennedy

Open IT Solutions
Raadhuisstraat 2
1617 VL Westwoud
Tel: +31 6 46 710 754
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Registratienummer Kamer van Koophandel: 51541629
Belastingdienst BTWnummer: NL188077339B01

Cookies

De Cookiewet is een belangrijk onderdeel van de nieuwe Privacy wetgeving oftewel de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) welke in mei 2018 als opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens van kracht gaat. Lees wat de Algemene Verordening Gegevensbescherming wet nog meer voor invloed heeft op jouw online marketing activiteiten.

Wat houdt de Nederlandse Cookiewet precies in?

Websites moeten bezoekers toestemming vragen voor plaatsing van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die websites tijdens bezoek plaatsen op jouw computer. De Cookiewet maakt een uitzondering voor cookies die niet privacygevoelig zijn. Bijvoorbeeld voor cookies die bezoekersaantallen bijhouden.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u die site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina’s die u heeft bezocht en uw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat u die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen.

Wat doen cookies?

Cookies maken het mogelijk om jouw webbrowser te herkennen. Handig, want dan hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw je gegevens in te voeren, voorkeuren aan te geven of je instellingen aan te passen. Op die manier kunnen we ook onze website beter laten werken, kunnen we inzicht krijgen in het bezoekersgedrag op de website en kunnen andere partijen inzicht krijgen in jouw surfgedrag zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-revelante advertenties weg kunnen laten. Cookies brengen de veiligheid van je computer niet in gevaar.

Verschillende cookies

Cookies zijn onder te verdelen in functionele en niet-functionele cookies.

  • Functionele cookies zijn noodzakelijk voor een goede werking van de website of zorgen ervoor dat aan jou snel en correct de gewenste informatie wordt getoond elke keer dat je onze website bezoekt. Handig, want dan hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw je gegevens in te voeren, voorkeuren aan te geven of je instellingen aan te passen. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die bijhouden wat er in een winkelwagentje zit of toepassingen die de website beveiligen.
  • De niet-functionele cookies dienen om ons te informeren over het aantal bezoekers van de website en de manier waarop deze bezoekers de website gebruiken. Deze informatie kunnen wij gebruiken om de website verder te verbeteren.

We maken onderscheid tussen verschillende soorten niet functionele cookies:

  • Analytische cookies
    Deze gebruiken we om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina je op onze website aankomt, op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Als de analytische cookies geen grote impact op de privacy hebben hoeft geen toestemming te worden gevraagd, anders wel.Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

  • Tracking cookies
    Dit zijn cookies die jouw surfgedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen adverteerders aan de hand van jouw surfgedrag gepersonaliseerde online advertenties tonen. Voor het plaatsen van deze cookies is altijd toestemming vereist. Door verder deze website te gebruiken accepteert u automatisch deze cookies. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.We gebruiken geen cookies om jou op andere sites passende advertenties te tonen of om jou gerichte aanbiedingen te kunnen doen.De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  • Social media plug-in cookies
    Social media plug-in cookies worden gebruikt om op onze website content van social media te tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Verwijdering van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Deze bestandjes verdwijnen vanzelf zodra je je internetbrowser sluit of blijven tot maximaal 1 maand na je laatste bezoek op je computer bewaard.

In- en uitschakelen van cookies

Je kunt onze cookies en JavaScript natuurlijk ook uitschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat onze websites niet optimaal werken. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:

Let op: het weigeren of verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u de bovengenoemde handeling(en) zo vaak als nodig te herhalen.

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising””

 

Statistieken (analytics)

Deze website maakt geen gebruik van Google Analytics en geldt onderstaande informatie als aanvulling.

Met de analyserende cookies doen we kennis op. Deze informatie gebruiken we om deze sites elke dag weer beter te laten functioneren. Het analyseren van website statistieken, zoals het aantal unieke bezoekers, sessies en campagne-data. Dit script kent jouw apparaat een willekeurig gegenereerd identificatienummer (ID) toe. Het ID wordt verzonden met iedere hit en verzonden aan Google. Dit ID wordt op de servers van Google gebruikt om de statistieken te berekenen.

Vragen wij hier toestemming voor?

Nee, we hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wordt de informatie doorgegeven?

Ja, het ID wordt doorgegeven aan Google maar niet door Google gebruikt voor eigen doeleinden. Het ID koppelen zij dus niet aan andere gegevens die zij van jou hebben.

Naam  Doel Bewaartermijn
_ga Deze cookie wordt ingesteld door Google Analytics. We gebruiken Google Analytics om het gedrag van de bezoekers van onze website te analyseren. Op basis van deze analyses kunnen wij onze website blijven verbeteren. 2 jaar
_gid Deze cookie wordt ingesteld door Google Analytics. We gebruiken Google Analytics om het gedrag van de bezoekers van onze
website te analyseren. Op basis van deze analyses kunnen wij onze website blijven verbeteren.
24 uur
_gat Wordt gebruikt om verzoeksnelheid te vertragen. 1 minuut

 

 

Disclaimer

Er wordt ten aller tijden veel aandacht besteed aan de inhoud van deze site, echter kan het voorkomen dat informatie niet volledig of niet meer juist is. Wij proberen deze informatie zo up-to-date als mogelijk te houden.

OpenITSolutions stel zich niet aansprakelijk voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook die verband houdt met het gebruik van deze website of informatie van de website.

Alle afbeeldingen/foto's, die op deze site worden getoond zijn eigendom van OpenITSolutions, deze mogen niet zonder toestemming door andere worden gebruikt of gepubliceerd.

Privacy Policy & Cookies

Wij respecteren altijd de privacy van alle gebruikers van de site en persoonlijk informatie die u ons aanlevert zal in vertrouwen worden behandeld.

Communicatie

Het is mogelijk, wanneer u berichten via e-mail of via een andere wijze naar ons verstuurd, dat wij deze berichten bewaren. Deze gegevens zullen wij niet combineren met andere informatie waarover wij kunnen beschikken.

Cookies

Websites maak veel al gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestand dat wordt meegestuurd bij het openen van pagina’s en worden indien u daarvoor toestemming voor geeft op uw computer opgeslagen. Hiermee kan opslagen informatie bij een volgende bezoek teruggestuurd worden. Het surfen op het internet wordt met behulp van cookies gemakkelijker. Zo maakt FoccovanEek gebruik van een cookie van Google Analystics. Deze dienst gebruiken wij uitsluitend om bij te houden over hoe de bezoeker onze website gebruiken. Hiervan kunnen wij verschillende rapportages opvragen zodat wij onze website en dienst weer kunnen optimaliseren en uw gebruiksgemak hiermee verhogen. Het gebruik van cookies is overigens veilig. Er kan namelijk geen persoonlijke informatie, zoals uw telefoonnummer of e-mailadres uit deze cookies worden herleid. Telemarketing en andere email activiteiten kunnen deze cookies dan ook niet gebruiken. Google is niet toegestaan om deze informatie zelf te gebruiken voor andere diensten. Wij zijn wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken en u te informeren over het gebruik daarvan op de site. Als u hiervoor toestemming geeft kunt u voortaan zonder deze melding onze site bezoeken. Naast deze verplichting vinden bij het ook belangrijk dat u weet welke cookies er worden gebruikt. Uw privacy en gebruikersvriendelijkheid van onze site willen wij waarborgen. Onze website gebruikt cookies voor:

  • Producten die u aan uw boodschappenmandje toevoegt tijdens het online winkelen kunnen worden onthouden om uw bij een volgend bezoek beter van dienst te zijn.
  • Informatie die u invult op de verschillende pagina’s tijdens het afrekenen of bestellen, zodat u niet steeds al uw gegevens opnieuw hoeft in te vullen.
  • Uw instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van uw scherm.
  • Uw browserinstellingen kunnen worden uitgelezen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven.
  • Mogelijk misbruik van onze website en diensten opsporen en te registreren, bijvoorbeeld bij opeenvolgende mislukte inlogpogingen.
  • De mogelijkheid om inloggegevens op te slaan ,zodat u niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren Informatie voor Google Analytics

U heeft altijd de mogelijk zelf beslissen of je cookies wil accepteren of weigeren. Ook kunt u ervoor kiezen dat uw browser u op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Hiervoor dien u de instellingen in iedere verschillende browser aan te passen. Aangezien iedere browser anders is, verwijzen wij je naar het "help'' menu van je browser voor het instellen van jouw cookie-voorkeuren. Bij het accepteren van een cookie wordt de melding boven aan de pagina de volgende keer niet meer weergegeven. Deze geldt overigens wel voor iedere computer individueel. Persoonlijk informatie wordt niet opgeslagen.  

Versie 1.2 Deze pagina is het laatst aangepast op 1 mei 2015

Open IT Solutions

is een professionele, open en heldere IT dienstverlener.

Elk IT vraagstuk vraagt namelijk om zijn eigen aanpak. Vanuit de markt zien we dat IT aanbieders of IT service providers zich vooral richten met het aanbieden van oplossingen/producten op de gevestigde “proven technology” maar Open IT Solutions heeft deze beperking niet. Open IT Solutions is overtuigd dat hierdoor vraag en oplossing naar elkaar gebogen worden waardoor de wens van de klant niet optimaal wordt ingevuld. Door onze instelling hoeven wij niet te zoeken naar de mate van ondersteuning door producten of diensten uit een standaard reeks in relatie tot uw bedrijfsprocessen maar leveren wij een integraal onderdeel voor uw bedrijfsvoering!

Open IT Solutions heeft een brede kennis van de markt waarin de gevestigde orde en ook nieuwkomers en vrije/open software aanwezig zijn. Door vanuit de breedte een vraagstuk te benaderen, ofwel vraagstelling met de mogelijkheden binnen de markt te matchen ontstaat een optimale invulling van de vraag en geen ombuiging van de vraag naar een product in de markt.

De aanpak, ondersteuning en de implementatie kenmerkt zich door een zeer open en heldere manier van werken waardoor u veelvuldig verbaasd zal zijn over de geboden dienstverlening.

Servicegericht, resultaatgericht, continuïteit en professionaliteit is de standaard set waarmee wij ons werk doen, aangevuld met openheid en helderheid.

Hierin onderscheidt Open IT Solutions met andere aanbieders binnen de IT dienstverlening. Onze aanpak:

  • Een open en persoonlijk gesprek waarin uw vraag/uw wensen uitgebreid aan bod komt/komen
  • Terugkoppeling van dit gesprek in een helder en duidelijk verslag.
  • U ontvangt een eenduidig voorstel voor de verschillende opties voor de aanpak van uw vraag.
  • Afstemming tussen u en ons over de verschillende opties
  • U ontvangt een vrijblijvende en transparante offerte voor minimaal 2 of meer alternatieven voor uw vraagstuk waarin tevens de ondersteuning van de oplossing in is verwerkt.
  • Afstemming over de uitgebrachte offerte/advies
  • Maken van een vervolgafspraak of vastleggen van een startdatum voor implementatie.

spring

 

summer

 

autumn

 

winter